Jalat_tekstill

perjantai 29. joulukuuta 2017

Miniloma



Käväistiin joululomalla 22h -risteilyllä Silja Europa -laivalla. Huomasimme Tax freen hintoja selaillessa, että laivalta pystyi tilaamaan juomaostokset etukäteen Pre order -sivuilta. Niinpä tilattiin ja maksettiin alkuskumpat ja booliainekset jo etukäteen. Etukäteistilaaminen tuli myös useita kymmeniä euroja halvemmaksi ja oli itse asiassa hyvin kätevää. Ostoksemme oli pakattu valmiiksi vetokärryihin eli ei muuta kuin vetelemään hyvin pakattuja ostoksia autolle. Skumppaa aiotaan maistaa yksi pullo uuden vuoden kunniaksi!

Samalla matkalla mukaan tarttui häätuoksu N:lle. Lacosten Essential EdT. Tuoksu on sopivan kevyt, mutta silti juhlava ja laadukas. Se sopii varmasti kesäisiin latohäihin.

Bestmanin, kaason ja muun hääkomppanian kanssa aiomme pitää maaliskuussa Helsinki-päivän. Aiemmin meinasimme matkata yhdessä Tallinnaan, mutta nyt ei ole enää syytä hääjuomien takia lähteä niin kauas. Päivään ajattelimme sisällyttää puvun oston N:lle, illallisen ja iltabiletyksen. Ehkä karaoke...ehkä ei XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti